Vitale en productieve medewerkers

Published by: 0

Houd uw medewerkers vitaal! Het is bewezen dat vitale medewerkers tot wel 19% productiever kunnen zijn ten opzichte van de niet-vitale medewerkers. Vitaliteit is geen mode-woord van de 21e eeuw, bewezen is dat vitale medewerkers leiden tot betere prestaties van het bedrijf. Bedrijven zijn ook steeds meer bezig haar personeel vitaal te krijgen. Dit is lastig als je niet weet waar je moet starten. De vitaliteit medewerkers moet natuurlijk als eerste stap vastgesteld worden. Hoe vitaal zijn uw medewerkers, waar schort het aan en wat gaat juist goed. Bij het personeel probeer je alles wat op vitaal vlak goed gaat uit te bouwen en waar het slecht gaat, probeer je dit met interventies te verbeteren. Er zijn tientallen manieren om een interventie uit te voeren, zo kun je ervoor kiezen het personeel daadwerkelijk intrinsiek vitaler te maken, door voorlichting te geven over voeding en een gezonde lifestyle. Maar wellicht effectiever is om medewerkers aan te sporen wat met deze adviezen te doen, ze moeten zelf de motivatie hebben om vitaler te worden, het woord vitale medewerker moet een doel zijn en iets om te behalen om er daarna trots op te zijn.

Carrièrepoort is één van de bedrijven die bedrijven helpt vitale medewerkers te creëren. Dit doen zij door speciale testen en interventies en alles via een simpel stappenplan af te lopen. Het gaat hierbij om verschillende online tests, een dashboard voor werknemers waar zij hun resultaten kunnen bijhouden en interviews met personeel en leidinggevenden. Dit alles vormt een concreet helder beeld en geeft valide resultaten. Met deze gegevens kan een gerichte aanpak worden opgesteld om de medewerkers te vitaliseren en zodoende vitaliseer je de gehele onderneming.

Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met Carrièrepoort per telefoon of per mail. Carrièrepoort denkt graag mee met uw vraagstukken en zet graag haar expertise in!

http://www.carrierepoort.nl/