Veiliger de weg op

Published by: 0

Jaarlijks vallen er meer dan 600 verkeersdoden. Ondanks dat Europa, wereldwijd, de veiligste wegen heeft, schiet de verkeerveiligheid er bij bestuurders helaas vaak in. Gelukkig komt er steeds meer apparatuur op de markt om het reizen per auto veiliger te maken.

Achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera zal het zicht verbreden door een beeld te geven van de situatie rondom de auto. Er zijn veel verschillende soorten camera’s, waardoor elke klant tevreden zijn bestelling kan plaatsen. Zo kan er gebruik gemaakt worden van de welbekende achteruitrijcamera, maar ook een derde remlichtcamera of een dode hoek camera kan de bestuurder extra inzicht geven. Verder worden ook zij-, en bolcamera’s, dubbele lens camera’s en bestelbuscamera’s aangeboden door verschillende ondernemingen. Zo’n robuuste draadloze achteruitrijcamera is voorzien van een kwalitatieve SONY of SHARP lens, zijn schokbestending en vanzelfsprekend compleet waterdicht. Dankzij de aanwezige LED’s wordt er gezorgd voor een nachtzicht van minimaal 10 meter. Tot slot schikt ieder model over een premium VZ schroefconnector voor een stevige aansluiting. Voor ieder is er de juiste achteruitrijcamera te koop.

Monitoren

Bij het beschikken over een camera is het aanschaffen van een monitor essentieel, hierop wordt het beeld van de camera weergegeven. Op de markt is er een brede rang van kwalitatieve monitoren beschikbaar. Zij bezitten een krachtig TFT-scherm met LCD-licht en een forse houder om de monitor op elke plaats te kunnen bevestigen. De monitor is schok- en vibratiebestendig en wordt volgens de erkende kwaliteitsstandaarden ISO9001:2008 & ISO16949:2009 geproduceerd.  Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, zoals een 5″, 7″ of 9″ monitor. Ze zijn te verkrijgen in meerdere uitvoeringen, onder meer een dubbel DIN inbouwmonitor of een opbouwmonitor.

Overige producten

Naast enkel een camera of monitor, zijn er meer hoogwaardige specialistische accessoires. Zo is het mogelijk een raamsteun met zuignap of een dashboardsteun aan te schaffen, maar ook inbouwbrackets voor de dubbel DIN monitoren kunnen voordelen brengen. Verder is er keuze uit een breed assortiment van bekabeling van verschillende lengtes.

http://vanzwitserland.nl