Tantra massage cursus voor koppels helpt relatie verbeteren

Published by: 0

De tantra massage cursus voor Nederlandse koppels is het allermooiste wat je een partner cadeau kunt doen. Samen genieten in een top hotel waarbij je leert om nog meer van elkaar te genieten. Is daar een cursus voor nodig? De relatietherapeuten in België zijn zeer content met deze ontwikkeling. Op de Belgisch/Nederlandse grens liggen een aantal top hotels die volledig gericht zijn op het ontvangen van gasten die willen ontspannen. Ontspannen en tevens genieten van elkaar. Romantischer kun je het toch niet bedenken. Hiervoor is een driedaags arrangement opgezet. Het leuke is dat je hierdoor ook nog eens werkt aan je gezondheid. Je valt namelijk af doordat je masseert.

De eigenlijke vraag is ontstaan in de massagepraktijk van Tantra for Life. Xander van Tantra for Life heeft een vast cliënteel van leuke vrouwen. Velen daarvan zitten in een relatie en willen graag meer uit hun relatie halen. Telkens werd er gevraagd is het niet mogelijk dat je het mijn partner ook leert? Aangezien het dusdanig veel wordt gevraagd, is de knoop doorgehakt om dit in Nederland en België mogelijk te maken. Wat is er dan logischer dat je op de Belgisch/Nederlandse grens naar locaties gaat zoeken. De locaties zelf moeten dusdanig romantisch en luxueus zijn, zodat je al koppel volop kunt ontspannen. Veel vrouwen die bij Tantra for Life een partnerarrangement hebben geboekt, ondervinden dat ze meer connectie krijgen met hun partner. Dit komt de relatie op alle vlakken ten goede…

Je kunt samen op dansles gaan, maar je kunt ook samen leren masseren. Tijdens de cursus komt de masseur/masseuse ter plaatse. Op de tweede dag van het arrangement komt de masseur om 09.00 uur om eventueel tijdens het ontbijt uitleg te geven. Vervolgens wordt er naar jullie ruime kamer gegaan om de kamer in gereedheid te brengen. De masseur heeft de massageolie bij zich, alsmede de benodigde muziek en andere zaken om de sfeer optimaal te maken.

Het doel van Tantra for Life is om koppels te laten genieten, waardoor beter tot elkaar komen. Voor vrouwen wiens partner echt niet begrijpt wat tantra massage wil zeggen, is er nog altijd de tantra massage voor vrouwen. De basis van tantra is dat je leert genieten in het hier en nu. Dat zorgt er bij een tantra massage voor dat je de levensenergie, die in ieder mens zit, voelt stromen. Je geniet met volle teugen, krijgt weer energie, voelt je zelfverzekerd en geeft een gevoel van zelfvertrouwen. Je bent iets aan het ervaren wat men in het ‘Oosten’ allang kent. Als je dit ook toepassen in je relatie, dan geeft dit een absolute verdieping.

Meer info: www.tantraforlife.nl