Sensuele massage is tantra massage voor vrouwen

Published by: 0

Een sensuele massage is heel aangenaam volgens mijn buurman, maar niet alleen heel aangenaam, maar ook goed voor de gezondheid. Vorige week woensdag keken mijn buurman en ik bij het lokale café naar de halve finale van de champignons league, Atletico Madrid tegen Bayen München. De eerste helft was langzaam en het werd vrij snel 1-0 voor Atletico Madrid. Ik ben Bayern fan, niet fanatiek, maar volg het en hoop toch wel dat ze iedere keer weer winnen. Mijn buurman is volgens mij gewoon een voetballiefhebber in het algemeen en redelijk neutraal. Dat was hij eigenlijk met veel dingen in het leven. Wat me wel opviel is zijn vrolijkheid en goede humeur de laatste tijd. Vroeger keek hij nors en was snel op zijn teentjes getrapt. Dat was eerlijk gezegd geheel verdwenen. Sterker nog, ik was juist niet zo goed te spreken en sneller moe dan ik gewoond was. In de rust van de wedstrijd maakte hij een grapje over de stand (1-0 tegen!) en ik reageerde heel vel. Hij keek me aan en zei dat hij me zo niet kende. Volgens hem, wie dacht hij wel dat ie was, had ik verschijnselen van een burn-out. Voordat hij dit uitgesproken had, ging ik al in de aanval. Zoiets gebeurt mij niet, ik leef gezond en kan goed met stress omgaan. Gelukkig begon de tweede helft en stopte de vervelende discussie. Bayern was duidelijk sterker de 2de helft, echter het bleef 1-0 en de kans op de finale was ineens niet zo groot meer. Ik was echt slecht gehumeurd en reageerde weer vel tegen een grapje van mijn buurman. Hierop reageerde hij met de opmerking: volgens mij moet jij in therapie, sensuele massage is goed voor je gezondheid en helpt je bij, of tegen, een burn-out. Ik reageerde weer vel, mijn seksleven is goed en daar heb jij helemaal niets mee te maken. In eerste instantie hield hij zijn mond, of eerlijk gezegd, probeerde hij me wat op te peppen met opmerkingen dat Bayern thuis het wel zou redden en toch in de finale zou komen. Ik, de Bayern supporter, ging daar tegenin. Ineens realiseerde ik me, dat dit niet mijn normale manier van reageren is. Ten eerste vind ik voetbal niet zo belangrijk en ten tweede ben ik eigenlijk nooit zo vel. We stopten het gesprek over voetbal en gelukkig ook over sensuele massage en kletsen nog wat over het weer en het bier. Kort daarop gingen we beiden naar huis. Mijn vrouw sliep al, ik besloot nog een biertje te nemen en keek nog even naar de televisie, eerlijk gezegd stond hij aan, maar mijn gedachte ging naar de opmerking van de buurman over sensuele massage dat goed is voor mijn gezondheid en mijn burn-out. Het ging niet uit mijn kop, al wilde ik er niet aan denken – ik was gezond! Ik viel op de bank in slaap en ergens rond 3 uur in de nacht tikte mijn vrouw me op mijn schouder en sleepte me mee naar bed. De volgende dag in de bus naar het werk, waar ik steeds minder zin in had vanwege mijn nieuwe baas en de nieuwe regeltjes. Zij (ook nog een vrouw) was zeker 20 jaar jonger, veel minder ervaring en kwam met nieuwe regels. Ik was al bijna 30 jaar lang dezelfde routine, dezelfde baas en dezelfde regeltjes gewend en dan komt er ineens zo een jong meisje, die van toeten nog blazen weet, mij vertellen hoe het moet. Iedere dag ging ik met meer tegenzin naar het werk, ik begon me er werkelijk aan te ergeren. Zeker nadat de grote baas mij vertelde dat ze beter was dan de vorige baas en dat ik niet zo moest zeuren en me moest aanpassen. Dat was de druppel die ervoor zorgde dat ik nu nog slechts met tegenzin naar het werk ging. ´s Avonds thuis was ik ook niet te genieten, de kinderen gingen dan ook direct na het eten naar hun kamer of naar vrienden, met mij wilde ze niets te doen hebben. En mijn vrouw zei dat ze volledig achter me stond, maar gaf soms dat kind nog gelijk ook. Het leven werd er niet leuker op, ik werd chagrijnig, kreeg vaak rode vlekken en was sneller gepikeerd. Daarnaast had ik steeds een gevoel van geen zin meer hebben en was moe. Maar ik was gezond en er was niets aan de hand. Na de hele donderdag slaafs gewerkt te hebben en het kind zoveel mogelijk vermeden te hebben, moest ik in de bus op de weg terug weer aan mijn gezondheid en sensuele massage denken. Niets voor mij! Ik sleepte me de vrijdag door en vroeger dacht ik om 16:30 uur altijd dat het een heerlijk weekend ging worden. Nu keek ik zelfs tegen het weekend op. Wat gingen we doen, eigenlijk wilde ik niets anders doen dat wat op de bank hangen. Natuurlijk ging dat niet, mijn schoonmoeder vierde zaterdag haar 85ste verjaardag en dat zou een gezellig en groot feest worden. Ik probeerde allerlei smoezen te bedenken om er niet heen te kunnen. Ik was moe, wilde niet gezellig zijn, had geen zin in andere mensen (zeker niet mijn schoonfamilie), dansen helemaal niet en het eten bij van der Valk, waar het feest gehouden werd, stond me ook ineens tegen. Maar zoals zo vaak, ik kon er niet onderuit en we gingen met zijn vieren erheen. Er was ook nog eens een tafelindeling gemaakt en ja hoor, ik zat naast die eikel van een zwager van me. Hij was een zeer succesvol zakenman en had alles wat je je zou wensen en wat wij allemaal niet hadden. En het ergste hij praatte er ook nog eens de hele tijd over. Na alle gemaakte vriendelijke begroetingen gingen we allemaal aan tafel en meteen nadat we zaten begon mijn zwager tegen me te praten. Wat me echter verbaasde, niet over zijn succes, maar over mij. Hij vond dat ik er moe en slecht uitzag en ik was zo stil. Of ik problemen had, wanneer er geldproblemen waren kon hij misschien wel helpen zei hij. We hadden die niet, maar al had ik die, ik had nooit gezegd dat we die zouden hebben. Hadden we dan thuis problemen, mijn vrouw en ik, of iets met de kinderen? Ergens kreeg ik het gevoel dat hij het echt meende, hij klonk zo vriendelijk en oprecht. Natuurlijk vertelde ik hem niet dat er wat spanning was vanwege mijn chagrijnig gedrag, maar dat was ook niet zo heel erg. De pubertijd van beiden hadden we ook overleefd. Toen begon mijn zwager over mijn werk. Had ik daar problemen, ging de zaak failliet, had ik ruzie met collega´s of voelde ik me niet meer op mijn gemak, hij bleef maar vragen. Uiteindelijk gaf ik toe en vertelde hem het verhaal van het kind dat mijn nieuwe baas was geworden en alle irritante en volgens mijn onnodige regeltjes. Hij moest lachen, dat is toch niet erg, zo is het normale leven en daar moet je mee om leren te gaan. Weet je wat jij eens moet doen, je moet wat meer aan jezelf denken en dat naast je neerleggen. Denk aan je gezondheid en ga een doe therapie volgen, sensuele massage.