Privéhuis anno 2018

Published by: 0

In het jaar 2018 hebben wij nog steeds privé clubs in heel Nederland. Van een privéhuis in Duiven tot een privehuis in Amsterdam. Het aanbieden van seks in ruil voor geld is een van de oudste beroepen in de geschiedenis van de mens. Zo werden er in de middeleeuwen al  handelingen verruild voor geld of andere objecten om mee te ruilen. 

Hoe was het vroeger?

Vroeger werd er heel normaal tegenaan gekeken dat het verkopen van je lichaam ook gewoon een baan was. Maar tegenwoordig is dat anders. In veel landen wordt het niet geaccepteerd om je lichaam te verkopen. Dus veelal wordt er illegaal gehandeld in prostituees. 

Legaliteit

Nederland is een uitzondering hierin. In Nederland is het namelijk legaal om je lichaam te verkopen. Zo hebben wij verschillende zones in verschillende steden waar vrouwen of mannen voor de ramen mogen staan. Een van de bekendste is toch wel ‘’de wallen’’ in Amsterdam. Dit is een plek waar toeristen van over de hele wereld naar toe komen om het te bekijken. Het is een grote plek in hartje Amsterdam waar honderden vrouwen achter de rode ramen staan. Wanneer je langsloopt zullen ze je aandacht zoeken om proberen  je naar binnen te werken. Veel toeristen proberen deze vrouwen vervolgens te fotograferen, maar dat is niet toegestaan. 

Privéhuis in Nederland

Een privéhuis in Nederland is eigenlijk hetzelfde principe, maar met een meer besloten karakter. Het is een discreet huis waar mensen naar toe kunnen gaan om even te relaxen. Vaak is er een breed scala aan vrouwen of mannen beschikbaar om uit te kiezen. Dit is, wanneer aan het beleid gehouden wordt, in Nederland volkomen legaal. Meer informatieover privéhuizen in Nederland? 

http://www.cocoprive.nl