Nederlandse vrouwen willen sensuele massage

Published by: 0

Sensuele massage

 

Heb je nood aan ontspanning of nood aan aanraking? Dan kan een sensuele massage je uit je lijden verlossen. Natuurlijk biedt niet elke masseur een sensuele massage aan. Uit het standpunt van de klant is het soms ook vrij ongemakkelijk om zich op een sensuele manier te laten masseren door een “onbekende”. Daarom is een band met de masseur of masseuse vrij belangrijk, er moet vertrouwen bestaan tussen de klant en de masseur.  

 

Zoals de naam zelf zegt is de massage sensueel en zelfs licht erotisch. Deze massage is erg zwoel onder andere door de prikkeling van de huid, zenuwen en spieren. Het zorgt dus voor heel wat prikkels doorheen het hele lichaam, ten slotte krijgt de klant een warm en prikkelend gevoel. Naargelang de wensen van de klant wordt de intensiteit van de massage aangepast. Deze heeft plaats in een aangename ruimte en er is niets meer nodig dan een degelijke matras, wat kaarsen en kwaliteitsvolle massageolie.

 

Qua locatie voor de erotische massage zijn er meestal verscheidene mogelijkheden. Zo kan een klant zich begeven tot de praktijk van de masseur of masseuse. Sommige masseurs bieden verder de mogelijkheid aan om op hotel of thuis bij de klant te masseren.  

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de locatie geschikt is. Deze moet een groot bed hebben of een matras op de grond. De kamer moet liefst ook gezellig ingericht zijn en het moet er aangenaam warm zijn. Waar ook op gelet moet worden, is dat het buitenlicht gedimd kan worden.

Natuurlijk zijn deze vereisten geen enkel probleem als je de massage laat doorgaan in de praktijk. In geval dat er geopteerd wordt voor een massage op hotel of thuis bij de klant worden vaak extra kosten aangerekend (onder andere transportkosten van de masseur of masseuse).

 

Dit soort massage wordt het liefst gegeven aan meerderjarige klanten, met andere woorden ouder dan 18 jaar. Als je op zoek bent naar nieuwe ervaringen of belevenissen wat betreft affectie, erotiek, sensualiteit dan is dit een geschikte massage.

 

Vaak vindt een sensuele massage ook in de privésfeer plaats in een romantische omgeving of voor het bedrijven van de liefde. In die context kan het zeer handig zijn als man of als vrouw om een goede sensuele massage te kunnen geven aan je partner. Hiermee kan je hem of haar impressioneren en heel wat lust opwekken.

Hiervoor bestaan cursussen, namelijk om de techniek voor een goede sensuele massage onder de knie te krijgen. Heb je nog geen valentijnscadeau voor je partner dan kan je hem of haar bijvoorbeeld een sensuele massage cadeau doen. Ook kan een cursus voor het koppel een erg leuk geschenk zijn. Ze kunnen hun technieken dan op elkaar uitoefenen en elkaar verwennen.

 

Een complete sensuele massage duurt in het algemeen langer dan een gewone massage. Net als de meeste massages is ook deze niet al te goedkoop. Afhankelijk van de locatie waar de massage plaatsvindt en naar waar de masseur zich moet verplaatsen zijn er verschillende tarieven.

Zo zit je afhankelijk van de duur van de massage toch al snel rond de €100. Natuurlijk kan dit oplopen als men een langere massage wenst.

Sommige massagepraktijken bieden ook de cursussen aan. Deze kunnen dan daar gevolgd worden om de techniek te leren. Deze lessen zijn verder ook niet de goedkoopste, maar bieden zeker een extraatje in het liefdesleven of als professioneel masseur.

Ben je ouder dan 18 en heb je een gebrek aan intimiteit of wil je nieuwe ervaringen op doen wat betreft affectie en sensualiteit, dan is de sensuele massage een aanrader. Deze zorgt voor het ultieme genot en laat het lichaam helemaal tot rust komen.