Erectieproblemen bij rokers

Published by: 0

Een erectieprobleem kan iedereen overkomen, gezond of niet, en jong of oud. Toch loop je als roker wel een groter risico op erectieproblemen, ook al leef je verder heel gezond. Roken is dus zeker niet zo ongevaarlijk als we nog steeds denken. Naast de waarschuwingen op de pakjes die we inmiddels wel kennen, en het grotere risico op kanker, is ook impotentie een veelvoorkomend probleem onder deze groep.

Diabetes of een hoge bloeddruk

Als man is het laatste dat je wil een erectiestoornis. Het voelt dan ook alsof je je mannelijkheid verliest. Mannen die roken lopen een aanzienlijker groter risico op het krijgen van erectieproblemen dan mannen die dit niet doen. Deze ongezonde gewoonte combineren met een super gezonde levensstijl is niet de oplossing, het risico op impotentie blijft even groot. De relatie tussen rokers en erectieproblemen is onderzocht, en uit deze onderzoeken is gebleken dat rokers vaker een verhoogde bloeddruk, diabetes of andere hartziekten hadden. Al deze dingen dragen bij aan de kans om impotent te worden. Ook waren de proefpersonen allemaal gezond, het komt puur door het roken.

Hoge risico’s

Schrikbarend genoeg heeft een rokende, gezonde man van middelbare leeftijd al 40% meer kans op een erectiestoornis, vergeleken met niet-rokende leeftijdsgenoten. Het risico wordt verhoogt wanneer er meer sigaretten worden gerookt. Rookt u gemiddeld 10 sigaretten op een dag? Dan loopt u 27% meer kans. Maar rookt u 20 sigaretten of meer op een dag, dan stijgt dit al naar 65%. 1 op de 4 erectiestoornissen zijn dan ook te wijten aan het roken. De kans hierop is niet te compenseren met een gezonde levensstijl, het risico blijft aanwezig. Helaas verdwijnt het probleem ook niet vanzelf, en bestaat de kans dat u blijvende schade oploopt. Stop daarom met roken nu het nog kan, en voorkom hiermee dat u de rest van uw leven vastzit aan het gebruik van erectie middelen.

https://123erectiepil.nl/nl/p/Erectiemiddel-Kopen