Een ooglidcorrectie heeft mijn ogen zeer verbeterd

Published by: 0

Ik wilde graag een ooglidcorrectie laten doen door een professional. Mijn oogleden die gingen voor mijn ogen, waardoor ik minder zicht kreeg. Bovendien ik raakte snel vermoeid als ik bepaalde dingen moest lezen. Ik was er helemaal klaar mee! Hier moest iets aan worden gedaan. Bij Ooglift ben ik super geholpen. De artsen waren aardig en vriendelijk en de kliniek zelf had ook een mooie uitstraling. Hieronder mijn ervaring met Ooglift.

Een ooglidcorrectie ondergaan bij Ooglift

Mijn vriendinnen zeiden al tegen mij dat ik een ooglidcorrectie moest gaan doen. Dat zal voor mij een stuk beter zijn. Maar waar moet je in vredesnaam dat laten doen was het eerste waar ik aan dacht. Gelukkig bestaat er het internet. Dus ik ben op zoek gegaan naar een oogarts, chirurg of kliniek die mij kon helpen met dit probleem. Al snel kwam ik bij de website van Ooglift terecht. Ik had meteen een goed gevoel en nam contact op met de kliniek. Een paar dagen later kon ik meteen op gesprek komen met één van de artsen van Ooglift. Hij gaf mij informatie en advies over de oogleden en de ingreep. Toen wij een afspraak hadden gemaakt voor de ingreep, stelde hij mij op een prettige manier gerust. Ik had volle vertrouwen in de arts en de operatie.

Na de operatie

Een paar dagen na de operatie merkte ik meteen dat ik mij lekkerder in mijn vel voelde. Ik kon nu rustig een boek lezen zonder dat ik vermoeid werd door het lezen. Bovendien werd mijn zicht ook beter. Ik kan nu veel beter zien, dan voorheen. Ook mijn vriendinnen gegeven complimenten over mijn ogen. Ik zou Ooglift zeker aanraden voor iedereen!

Contact met Ooglift

Wilt u ook een ingreep doen bij uw ogen en wilt u dat doen door een professional? Maak dan een afspraak bij de kliniek van Ooglift. Zij staan graag voor u klaar om te helpen. Op de website van Ooglift vindt u meer informatie over ingrepen bij de ogen, ervaringen van onze klanten en kunt u een afspraak online maken.