E14 LED kaars kopen

Published by: 0

Hou jij ook zou van ouderwetse gloeilampen en vind je het spijtig dat je deze momenteel niet meer kunt kopen omdat ze gewoon niet meer in de handel zijn? Misschien gebruik je deze vertrouwde gloeilampen nog wel en zijn ze dringend aan vervanging toe, maar weet je niet wat het alternatief is? In dat geval kunnen we je vertellen dat er nu een goed en betrouwbaar alternatief te koop aangeboden wordt. Led lampen en led verlichting evolueren steeds verder en dit heeft voor gevolg dat met de E14 Led nu ook de kleine langwerpige gloeilampen kunnen vervangen die we allemaal zo mooi vinden.

E14, de elegante fitting

Lampen met een E14 fitting zijn doorgaans niet erg groot en worden vaak als bijverlichting gebruikt. Over het algemeen worden ze niet gezien als grote energieslurpers, maar schijn bedriegt, en met de steeds stijgende energieprijzen wordt het duidelijk dat ook deze vlamvormige lampjes meer energie verbruiken dan dat je eerst zou kunnen vermoeden. Daarom is het goed dat deze elegante gloeilampen nu ook als led verlichting en onder de vorm van led lampen verkocht worden.

Nog minder verbruiken

De E14 Led kaars zorgt ervoor dat deze op zich al zuinige lampen nu nog zuiniger worden. Een leeslampje of een slaapkamerarmatuur verbruikt misschien niet zoveel, maar nu kan het nog zuiniger dan zuinig, zonder dat je daarom moet inboeten op de natuurlijke elegantie van deze lampen. Waar je vroeger tot 40 Watt per lamp zou verbruiken, verbruik je momenteel met de E14 Led slechts 3 Watt! Dit is gewoon heel mooi meegenomen.

Verschillende soorten led

Ook al denken we bij deze mooie ouderwets uitziende lampen bijna instinctief aan led filament lampen omdat deze het uitzicht van de oude modellen het best benaderen worden voor deze led lampen en led verlichting ook andere technieken gebruikt. De E14 Led zijn namelijk ook verkrijgbaar als SMD of Powerled. In de meeste gevallen heeft dit geen enkele invloed op het uitzicht van de verlichting.

Dimbaar of niet dimbaar

De E14 Led lampen zijn niet dimbaar. Dit is in de meeste gevallen ook niet nodig omdat ze verlichting vervangen die voorheen ook niet dimbaar was. Led verlichting of led lampen zoals de E14 Led doen perfect waarvoor ze bedoeld werden. Zo kun je gewoon genieten van gezellig ouderwets licht en ondertussen besparen op je energierekening. Met 35000 tot 50000 branduren kun je ervan op aan dat je van deze led verlichting en led lampen heel lang plezier zult hebben.

https://www.leds-depot.be/led-230v/e14-led-lampen.html