De overstap van babybed naar kinderbed verliep zonder grote problemen

Published by: 0

De overstap van het babybed naar een kinderbed was voor onze dochter een grote verandering omdat ze zowel van kamer als van bed moest wisselen. Ik had het idee dat ze zich opgesloten voelde in haar babybedje door die spijltjes rondom haar. Het slapen in haar nieuwe kinderbed van Kinderbed.biz ging gelukkig na enkele dagen al alsof ze nooit anders had gedaan. De eerste paar dagen hadden we haar zowel uit haar vertrouwde slaapkamertje gehaald als in het nieuwe kinderbed te slagen gelegd. Maar dat was geen succes. Toen hebben we haar babybed op haar nieuwe kamer gezet en elke avond mocht ze dan kiezen in welk bedje ze in haar nieuwe kamer wilde slapen.

Een kinderbed van Kinderbed.biz is top

De eerste paar nachten lukte het niet om haar in haar nieuwe kinderbed te laten slapen. Dat was meer dan oké. Het was meer dan voldoende uitdaging voor haar om in haar nieuwe kamer te slapen. Maar al na enkele dagen ‘oefenen’ leek het haar blijkbaar toch wel spannend om verlost te zijn van die spijltjes om haar heen. Ze gaf duidelijk aan dat ze de vrijheid wel fijn vond. Al was ik wel verbaasd dat ze zelden uit haar kinderbed kwam. Ze bleef lekker liggen spelen in haar bedje totdat ik haar kwam halen of als ze me riep dat ze klaar was met slapen.

Een kinderbed als je kind grote zus of broer wordt?

Sommige mensen kunnen het wellicht als geldverspilling zien en kopen liever gelijk een eenpersoonsbed als de tijd daarvoor is aangebroken. Maar wij hebben het geluk dat we het geld daarvoor wel kunnen missen. Winkelen bij Kinderbed.biz hoeft niet extra veel geld te kosten. Ze hanteren prima prijzen voor kwalitatief uitstekende kinderbedden. Er is zoveel keus dat er altijd wel een leuk kinderbed te vinden is. Ik vind de overstap van het veilige babybed naar het grote, koude éénpersoonsbed eigenlijk veel te groot. Mijn dochtertje was in die tijd nog zo’n klein sprietje toen ze haar babybed al uit moest, ik wilde niet dat ze té snel al groot moest zijn omdat ze grote zus werd.